Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Slovensko

R. Fico: Mariana K. som stokrát stretol na spoločenských podujatiach

Na archívnej snímke poslanec a predseda strany Robert Fico (Smer-SD). Foto: TASR Jakub Kotian

Ak niečo je, zverejnite to, vyzval Fico médiá na utorkovej tlačovej konferencii s tým, že ho nemajú otravovať s nezmyslami.

Bratislava 4. februára (TASR) - Predseda strany Smer-SD Robert Fico nebude konkretizovať, či sa stretol alebo nestretol s obžalovaným Marianom K. v súvislosti s voľbou generálneho prokurátora. "Ak niečo je, zverejnite to," vyzval médiá na utorkovej tlačovej konferencii s tým, že ho nemajú otravovať s nezmyslami.

Fico zopakoval, že Mariana K. stokrát stretol na spoločenských podujatiach médií. Podotkol, že práve médiá ho spoločensky vytvorili. K tomu, či bol v danej veci vypovedať na polícii, sa jednoznačne nevyjadril. "Ja chodím na políciu ako na husle, už ani neviem k čomu som bol vypočúvaný kedy," uviedol.

Líder opozičného hnutia Sme rodina Boris Kollár v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza vyhlásil, že Fico sa stretol s Marianom K. a bývalým generálnym prokurátorom Dobroslavom Trnkom, kde sa podľa neho dohadovali o tom, ako si rozdelia prokuratúru a ako sa bude voliť Trnka. Zo stretnutia podľa Kollára existujú aj záznamy.