Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Slovensko

Rezidenčný trh v Bratislave: Dariť sa bude len vyváženým projektom

Rezidenčný trh v Bratislave: Dariť sa bude len vyváženým projektom Foto: VI GROUP

Bratislava 16. apríla (OTS) - Bratislava ako najrozvinutejší trh s nehnuteľnosťami je pre developerov aj pre nových obyvateľov stále zaujímavejšia. Mnohé rezidenčné projekty však vsadili na vysoké ceny, zle odhadli výmeru alebo dispozičné riešenie. Nepredávajú sa. Výnimkou je projekt v juhozápadnej časti Vajnôr, v časti, ktorú domáci nazývajú Šuty, kde pôsobí miestna spoločnosť VI Group. Nové Šuty sú dôkazom toho, že znalosť lokality a aktuálnych potrieb obyvateľov funguje.

Dilema väčšiny záujemcov o bývanie v hlavnom meste spočíva v rozhodovaní sa medzi výhodami mestského prostredia, pokojným a lacnejším bývaním na vidieku. Práve úzky kontakt s mestom, kvalitné a dostupné bývanie vidieckeho typu sú hlavné atribúty obytnej zóny s názvom Nové Šuty. Projekt má ambíciu priniesť na bratislavský rezidenčný trh komfortné súkromné bývanie iba 12 minút cesty do centra mesta v obľúbenej mestskej časti Vajnory.

Ako rodení Vajnorčania hodláme zachovať vidiecky charakter tejto tradičnej oblasti . Zákazníkov oslovuje moderná architektúra, rozumné dispozičné riešenia za prijateľná cena. Svoju úlohu zohráva nízka podlažnosť celej zóny, kde budú maximálne dvojposchodové domy s podkrovím“ hovorí konateľ spoločnosti Vi Group, s.r.o., Ing. Arch. Richard Duška a dodáva: „Pamätáme i na infraštruktúru a komfort pre budúcich i terajších obyvateľov. Vybudujeme nové detské ihrisko ako aj cesty, chodníky, verejné osvetlenie a dokonca zrevitalizujeme potok prechádzajúci cez túto zónu.“

Tvár mestskej časti Vajnory sa mení pozvoľne spolu s aktuálnymi potrebami obyvateľstva. Výbornú občiansku vybavenosť, dopravnú dostupnosť, historické a prírodné krásy doplnil v minulom roku projekt JuRaVa, čo je prepojenie cyklotrás mestských častí Bratislava – Rača a Vajnory s obcou Svätý Jur. Na svoje si tak prídu i priaznivci zdravého životného štýlu a cyklistiky.

Charakteristika projektu Nové Šuty
- 16 radových domov a 54 trojizbových bytov.
- 4- izbové radové rodinné domy
- 3- izbové byty v radových domoch
- parkovacie státia na teréne ako i v suteréne, 73 ks
- detské ihrisko ako súčasť projektu

Viac informácií na: www.novesuty.sk. Zdieľajte na FB: www.facebook.com/vigroup.sk