Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Kaliňák skúsi splatiť rodine obrovský časový dlh aspoň počas sviatkov

Robert Kaliňák, archívna snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

Minister vnútra sviatky trávi so ženou a dvoma synmi. Obyvateľom Slovenska želá najmä zdravie, bezpečie a pokoj.

Bratislava 26. decembra (TASR) – Minister vnútra Robert Kaliňák sviatky trávi doma v kruhu rodiny, s manželkou a dvoma synmi. Obyvateľom Slovenska želá najmä zdravie, bezpečie a pokoj. Uviedol to v rozhovore pre TASR.

Robert Kaliňák má dvoch synov, pričom mladší Juraj bude mať jeden rok 6. januára na Troch kráľov. „Samozrejme, v kruhu rodiny, aby ma deti trochu lepšie spoznali. Syn sa naozaj sťažuje, že nie som doma, čiže skúsim splatiť tento obrovský časový dlh aspoň počas vianočných sviatkov,“ odpovedal Kaliňák na otázku, kde strávi Vianoce.

Okrem iného práve on už tradične doma zdobí vianočný stromček.

Lyžovať, ani oslavovať na chate sa rodina Kaliňáková nechystá. „Malý je ešte príliš malý, takže budeme asi doma, možno vybehneme niekde tu do okolia, ale nemám ešte úplne presný plán,“ uviedol.

K sviatkom želá ľuďom najmä zdravie. „Hlavne pri tých deťoch je mimoriadne dôležité a je to vec, ktorú nedokážeme zariadiť. Ďalej veľa šťastia, veľa bezpečia, pokoja a mieru, ktorý často berieme ako úplnú samozrejmosť, ale vidíme, že vo svete to tak nie je. A my sa pokúsime urobiť všetko, aby sa ľuďom pokojne spalo a mohli sa cítiť na Slovensku v bezpečí,“ dodal minister.