Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Slovensko

Predsedovia krajov predstavia v Regine svoje opatrenia proti COVID-19

Na archívnej snímke zľava podpredseda Žilinského samosprávneho kraja (ZSK) Peter Dobeš, predseda Košického samosprávneho kraja (KSK) Rastislav Trnka, predseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Juraj Droba, predseda TTSK Jozef Viskupič, predseda TSK Jaroslav Baška, predseda BBSK Ján Lunter, podpredseda NSK Marián Kéry a predseda Prešovského samosprávneho kraja (PSK) Milan Majerský počas stretnutia predsedov samosprávnych krajov SK8 v Trnave v piatok 22. novembra 2019. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Rozhovory s predsedami vyšších územných celkov (VÚC) budú zaradené aj do vysielania všetkých Rádií Regina.

Bratislava 24. marca (TASR) - V mimoriadnom rozšírenom vydaní televízneho magazínu Regina predstavia predsedovia samosprávnych krajov opatrenia, ktoré jednotlivé samosprávy prijali v súvislosti so šírením nového koronavírusu. TASR o tom v utorok informovala hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková.

V stredu (25.3.) budú v Regine z košického štúdia RTVS o opatreniach hovoriť lídri Prešovského, Košického, Nitrianskeho a Žilinského samosprávneho kraja – Milan Majerský, Rastislav Trnka, Milan Belica a Erika Jurinová. Program sa začína o 16.20 h na Dvojke.

"Považujeme za dôležité, aby v našom magazíne, rovnako ako v Rádiu Regina Východ, dostali priestor aj predstavitelia samosprávnych krajov, pretože ich rozhodnutia majú v mnohých prípadoch priamy dosah na život ľudí v regiónoch. Podobný priestor im vytvoríme aj v budúcich vydaniach, aby sa diváci priamo od nich dozvedeli aktuálne informácie," avizoval riaditeľ Štúdia RTVS Košice Jozef Puchala.

V štúdiu v Banskej Bystrici už v utorok diskutovali podpredseda Banskobystrického samosprávneho kraja Ondrej Lunter a predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba, Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška a Trnavského samosprávneho kraja Jozef Viskupič. Reprízu odvysiela Dvojka v stredu o 08.15 h.

Rozhovory s predsedami vyšších územných celkov (VÚC) budú zaradené aj do vysielania všetkých Rádií Regina.