Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Slovensko

Enviroagentúra chce propagovať obnovu domov z plánu obnovy

Na archívnej snímke generálny riaditeľ Slovenskej agentúry životného prostredia (SAŽP) Michal Maco. Foto: TASR Pavel Neubauer

Dodávateľ reklamných služieb by podľa materiálu mal zaistiť organizačno-materiálne zabezpečenie roadshow v rámci jedného mesta.

Bratislava 14. júla (TASR) - Slovenská agentúra životného prostredia (SAŽP) chce propagovať obnovu domov v rámci Plánu obnovy a odolnosti SR. Na obstaranie marketingových a reklamných služieb tak vyhlásila tender. Odhadovaná hodnota zákazky je 973.832 eur bez DPH. Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Predmetom zákazky sú televízne, rozhlasové a online spoty a inzercia. Agentúra chce obstarať bannery na webové stránky a šesť inštruktážnych videí. Dodávateľ reklamných služieb by podľa materiálu mal zaistiť organizačno-materiálne zabezpečenie roadshow v rámci jedného mesta. Ďalej by to malo byť 20.000 kusov plagátov, štyri polepy áut s brandingom projektu, bannery na stojane a informačné tabule.

SAŽP chce prenajať aj 150 kusov bilbordov na tri mesiace. Potrebuje aj 330.000 letákov, 2100 brožúr, 20.000 kusov vizitiek a osem informačných tabúľ.

Zákazka má byť podľa agentúry financovaná v rámci Plánu obnovy a odolnosti SR.