Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

V Sekuliach pochovali policajta, ktorého na diaľnici zrazila vodička

tragickej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D2 v smere z Lozorna do Bratislavy v pondelok 31. júla Foto: TASR/

K tragickej nehode došlo na diaľnici D2 v smere z Lozorna do Bratislavy v pondelok 31. júla.

Sekule 4. augusta (TASR/Teraz.sk) - V obci Sekele (okres Senica) sa dnes rozlúčili s príslušníkom dopravnej polície npor. Jozefom Štefekom. Pracoval na diaľničnom oddelení PZ v Malackách.

Jeho život vyhasol pri tragickej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D2 v smere z Lozorna do Bratislavy v pondelok 31. júla krátko po 19.15 h. Do dopravného policajta narazila vodička, ten neskôr zraneniam podľahol.

O pár dní došlo k ďalšej tragickej nehode, pri ktorej zahynuli dvaja policajti z Oddelenia železničnej polície v Štúrove. Stala sa medzi obcami Pribeta a Bajč v okrese Komárno 3. augusta. Presúvali sa z Nových Zámkov do svojho útvaru.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Nitre Renáty Čuhákovej v danom úseku cesty pravdepodobne do ich vozidla sprava narazilo Suzuki, idúce po vedľajšej ceste. "Došlo k zrážke a následnému nárazu služobného vozidla značky Kia Ceed do protiidúcej dodávky Peugeot Boxer. Vozidlo Suzuki skončilo po zrážke mimo cesty. Pri nehode utrpeli dvaja policajti vo veku 39 a 34 rokov zranenia nezlučiteľné so životom. Ľahšie zranenia utrpelo päť ďalších účastníkov," povedala Čuháková.

Na cintoríne v Sekuliach sa konal pohreb príslušníka dopravnej polície npor. Jozefa Štefeka z diaľničného oddelenia PZ v Malackách v piatok 4. augusta 2017.
Foto: TASR/Vladimír Benko/MV SR