Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Slovensko

Shine Spa v hoteli Sheraton sa zmenilo na ZION SPA PREMIUM

Medzi hostí ZION SPA PREMIUM patrí aj známa slovenská herečka a speváčka Helena Krajčiová Foto: ZION SPA hotel Sheraton

Do siete luxusných kúpeľov ZION SPA pribudlo spa v Sheraton Bratislava Hotel

Bratislava 17. mája (OTS) - Do siete hotelových luxusných spa spoločnosti ZION SPA a.s. pribudlo od mája tohto roku aj to, ktoré sa nachádza v Sheraton Bratislava Hoteli. Stalo sa tak už štvrtým miestom, ktoré ponúka profesionálne vybavené fitcentrum, bazén, relaxačné procedúry a kozmetické produkty najvyššej úrovne starostlivosti.

„Spa v bratislavskom hoteli Sheraton je vďaka svojej polohe v užšom centre mesta obľúbené nielen hotelovými hosťami. Využívajú ho aj ľudia žijúci v blízkom okolí a práve pre nich sme pripravili koncept tzv. mestského spa. Relaxačné procedúry sú kratšie a prispôsobené rýchlemu životnému štýlu. Chceme, aby nestratili príliš veľa času, ale zároveň aby si v spa oddýchli po práci a načerpali novú energiu,“ vysvetlila základ nového konceptu Anna Jarinová, riaditeľka ZION SPA.

Foto: ZION SPA PREMIUM hotel Sheraton

Od mája môžu návštevníci spa vyskúšať ošetrenia pleti kozmetikou Linda Meredith, ktorú využívajú mnohé zahraničné známe osobnosti. „Nespornou výhodnou kozmetických prípravkov a procedúr, ktoré ponúkame, je to, že výsledky sú viditeľné už po prvom použití,“ povedala o nových liftingových a omladzovacích prípravkoch Anna Jarinová. Ošetrenia obsahujú kyslík ako najúčinnejší prírodný regeneračný prvok. Linda Meredith je tiež známa tým, že vytvorila alternatívu k botoxu nazvanú V-Tox. Využíva deriváty morských rias namiesto toxického botoxu. Súčasťou hotelového spa sa stal aj jedinečný liftingový prístoj značky CACI, ktorý pracuje na princípe mikroprúdu, trénuje svaly tváre, zjemňuje vrásky a poskytuje okamžitý liftingový efekt.

Novinky sú však od tohtoročnej jari aj v tatranskom spa v Grand Hoteli Kempinski High Tatras. Tento hotel sa stal jediným miestom v strednej Európe, kde môžu hoteloví hostia a návštevníci spa vyskúšať kozmetiku Carol Joy London. Zástupcovia tejto značky si sami vyberajú, kde by chceli svoje produkty ponúkať. Tie vznikajú s využitím najmodernejších technológií, obsahujú diamantový prášok a poskytujú profesionálnu starostlivosť pre každý typ pleti.

Do siete ZION SPA patria v súčasnosti dve v kategórii PREMIUM, a to spa v hoteli Crowne Plaza Bratislava a Sheraton Bratislava Hotel. Do vyššej – luxusnejšej kategórie patria spa v Grand Hoteli River Park, Bratislava a v tatranskom Grand Hoteli Kempinski High Tatras. Všetky spa zo siete ponúkajú ročné členské vstupy, vďaka ktorým môžu členovia využívať služby fitcentra, saunový svet a bazén. Členstvo im ponúka aj zvýhodnené ceny na procedúry, či už kozmetické alebo relaxačné.

Medzi hostí ZION SPA PREMIUM patrí aj známa slovenská herečka a speváčka Helena Krajčiová
Foto: ION SPA PREMIUM, hotel Sheraton