Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Sieť ponúka cez prázdniny Leto v Sieti pre rodiny s deťmi

Na snímke Radoslav Procházka. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Akcia je určená pre rodiny s deťmi a jej cieľom je ponúknuť voľnočasový, športový, vzdelávací a kultúrny program pre deti a rodičov.

Bratislava 18. júla (TASR) - Sériu podujatí pod názvom „Leto v Sieti“ pripravila mimoparlamentná strana Sieť na mesiace júl a august. Akcia je určená pre rodiny s deťmi a jej cieľom je ponúknuť voľnočasový, športový, vzdelávací a kultúrny program pre deti a rodičov a ukázať stranu ako otvorenú praktickým riešeniam pre rodinu.

Letá v Sieti sa postupne konajú vo všetkých slovenských mestách nad 50.000 obyvateľov – Bratislava, Košice, Banská Bystrica, Prešov, Trnava, Nitra, Žilina, Trenčín, Prievidza a Martin. V ostatných slovenských mestách sa budú konať menšie podujatia s rovnakým názvom. Pre deti je v každom meste pripravený bohatý program organizovaný profesionálnymi animátormi.

Súčasťou programu je Kaviareň, v ktorej si môže ktokoľvek z verejnosti prisadnúť k lídrom Siete a vyspovedať ich medzi štyrmi očami. Základnou myšlienkou Kaviarne je interakcia medzi vrcholnými predstaviteľmi Siete a verejnosťou. Prvé podujatie sa konalo v Bratislave 28. júna, najbližšie bude v nedeľu 19. júla v Prešove.

Sieť tiež pokračuje vo verejnej kampani za presadenie hmotnej zodpovednosti politikov a vylúčenie schránkových firiem z verejného priestoru. Cieľom je vypýtať si podporu ľudí pre obe tieto opatrenia, a to nielen v podobe podpisu, ale aj v podobe osobného odkazu starej politike. Strana Radoslava Procházku má zároveň prenajatých aj zhruba 600 bilbordových plôch. "Všetky náklady vyčíslime tak, ako nám ukladá zákon," uviedla pre TASR hovorkyňa strany Karolína Ducká.