Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Slovensko

Slovenské národné divadlo dočasne povedie Milan Vajdička

Ministerstvo kultúry zároveň vo štvrtok (22.3.) vypisuje nové výberové konanie na obsadenie funkcie generálneho riaditeľa SND.

Bratislava 21. marca (TASR) - Vzhľadom na skutočnosť, že výberové konanie na funkciu generálneho riaditeľa Slovenského národného divadla (SND) z 8. marca 2012 nemalo víťaza, minister kultúry SR Daniel Krajcer (SaS) poveril dočasným vedením Slovenského národného divadla technicko-prevádzkového riaditeľa SND Milana Vajdičku. Ten dočasne riadil SND od septembra 2011. Poverenie je platné od 22. marca 2012.

Ministerstvo kultúry zároveň vo štvrtok (22.3.) vypisuje nové výberové konanie na obsadenie funkcie generálneho riaditeľa SND. Podmienky, ktoré vznikli aj na základe požiadaviek účastníkov okrúhleho stola, sú takmer totožné z predchádzajúceho výberového konania.

Ďalšie podrobnosti budú vo štvrtok uverejnené na webovej stránke ministerstva kultúry www.culture.gov.sk. Po uverejnení oznamu žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi a prílohami bude potrebné doručiť na Ministerstvo kultúry SR do 16. apríla 2012.