Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Na bezpečnosť dovolenkárov v Chorvátsku dohliadnu slovenskí policajti

Ilustračné foto, Chorvátsko Foto: Ivana Mišáková/TASR

Policajti budú pôsobiť v najnavštevovanejších rekreačných oblastiach ako Podgora, Tučepi, Brela, Baška voda.

Bratislava 3. júla (TASR) - Do konca augusta sa o bezpečnosť dovolenkárov v Chorvátsku postará osem slovenských policajtov. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Baloghová.

Policajti budú pôsobiť v najnavštevovanejších rekreačných oblastiach ako Podgora, Tučepi, Brela, Baška voda (Splitsko-dalmatínske policajné riaditeľstvo, policajná stanica Makarska). V prípade núdze budú k dispozícii na telefónnom čísle +385 99 7201 001.

Slováci môžu našich policajtov kontaktovať aj v oblastiach Crikvenica, Novi Vinodolski, Opatija, Cres, Krk, Mali Lošinj, Rab, Baška, Malinska, Mošćenička Draga (Primorsko-goranské policajné riaditeľstvo, policajná stanica Crikvenica), a to na telefónnom čísle +385 99 7201 002.

"Sme veľmi radi, že aj tento rok budú na Policijskej postaji v Crikvenici pôsobiť slovenskí policajti. Pomáhajú nám rýchlejšie a efektívnejšie riešiť situácie s účasťou slovenských turistov, čo ukazuje niekoľkoročná spolupráca," povedal zástupca náčelníka Policijskej upravi Primorsko-goranskej v Rijeke Jasmin Brkljača.