Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Smer-SD oceňuje policajtov, ktorí pracujú na prípade vraždy J.Kuciaka

Na archívnej snímke policajt v obci Veľká Mača pri Galante, kde polícia krátko pred polnocou našla v rodinnom dome zastreleného novinára a jeho priateľku v pondelok 26. februára 2018. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Protizločinecká jednotka NAKA zadržala vo štvrtok ráno osoby podozrivé z násilnej trestnej činnosti.

Bratislava 27. septembra (TASR) - Dnes je deň, keď chceme vyzdvihnúť prácu policajtov. Ich práca je ocenenia hodná najmä preto, že pracovali na mimoriadne komplikovanom prípade, pod obrovským mediálnym tlakom, útokmi opozície a protestujúceho hnutia Za slušné Slovensko. Uvádza sa to v stanovisku koaličnej strany Smer-SD ku štvrtkovej akcii polície súvisiacej s vyšetrovaním vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky.

"Je obdivuhodné, že sa (policajti – pozn. TASR) nenechali týmito útokmi a urážlivou atmosférou zo strany opozície zlomiť a dokázali sa sústrediť na jediné podstatné, a to je postaviť vrahov a objednávateľov pred spravodlivosť," uvádza sa v stanovisku sociálnych demokratov, podľa ktorého sa preto dnešným dňom nič nekončí, ale, naopak, začína sa najťažšia časť ich práce.

Protizločinecká jednotka NAKA zadržala vo štvrtok ráno osoby podozrivé z násilnej trestnej činnosti. Podľa informácií TASR akcia súvisí s vraždou novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Prečítajte si aj: