Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Slovensko

Cestári varujú pred nízkou dohľadnosťou v okrese Komárno

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

SSC pripomína, že horské priechody Príslop, Fačkovské sedlo a Šútovce sú v zimnej sezóne uzavreté pre nákladné vozidlá nad 12 metrov.

Bratislava 14. decembra (TASR) - V okrese Komárno je poľadovica a pre hmlu tam je dohľadnosť na 100 metrov. Na horských priechodoch Vrchslatina a Donovaly je na ceste miestami zľadovatený sneh. Horské priechody Podspády, Štós, Grajnár, Súľová, Dobšiná a Huty sú pokryté vrstvou utlačeného snehu. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe zjazdnost.sk.

Všetky sledované úseky diaľnic a rýchlostných ciest na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký, miestami mokrý. Cesty I., II. a III. triedy na Slovensku sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne suchý až mokrý.

SSC pripomína, že horské priechody Príslop, Fačkovské sedlo a Šútovce sú v zimnej sezóne uzavreté pre nákladné vozidlá nad 12 metrov. Cesta v úseku Úhornianske sedlo - Krásnohorské Podhradie je v zime neudržiavaná a uzavretá pre všetku dopravu. Úsek cesty Srdiečko - Bystrá je zjazdný len so snehovými reťazami pre všetky vozidlá.