Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Slovensko

TATRA SUMMIT, tretí deň: Sledujte diskusiu špičkového podujatia ONLINE

TATRA SUMMIT, ilustračná snímka Foto: Andrea Baloghová

Teraz.sk vám prináša možnosť sledovať dianie počas troch dní tohoročného TATRA SUMMITU naživo.

Bratislava 6. novembra (Teraz.sk) - Portál Teraz.sk prináša možnosť sledovať jednu z najzaujímavejších politicko-ekonomických udalostí tohto roka na Slovensku naživo.

TATRA SUMMIT dnes pokračuje tretím dňom. Zúčastňuje sa na ňom viac ako 600 hostí z viacerých európskych krajín a európskych inštitúcií.

"Osem ministrov , spomedzi nich päť ministrov financií, desiatky odborníkov, novinárov, investorov a podnikateľov navštívi Bratislavu, aby diskutovali o najurgentnejších politických, finančných a ekonomických témach," uviedla pre Teraz.sk Andrea Baloghová, koordinátorka vzťahov s médiami z Central European Strategy Council.

"Medzi inými o migrácii, nedostatku dôvery v projekte spoločnej meny a nedostatočných stimuloch pre súkromné investície, s cieľom zvrátiť prehlbovanie ekonomickej krízy," dodala na margo preberaných tém.

"Niekoľkokrát ťažko skúšaná súdržnosť Európskej únie potrebuje pevný, rozhodujúci a najmä zjednotený hlas lídrov. Cieľom TATRA SUMMITU je zjednodušenie tohto procesu prostredníctvom poskytovania priestoru a zhromaždením správnych ľudí na jednom mieste. Konferencia sa koná 4. - 6. novembra 2015 v Bratislave," zhrnula Baloghová.

Pozrite si dianie zo summitu NAŽIVO:


O TATRA SUMMITE

TATRA SUMMIT je každoročnou prominentnou konferenciou o najneodkladnejších európskych politických, ekonomických a finančných témach s ambicióznou víziou – vytvárať budúcnosť Európy. TATRA SUMMIT bol založený v Bratislave pred štyrmi rokmi. Odvtedy prispel k definovaniu výziev, riešení a krokov regionálnej a širšej európskej agendy. Takisto sa stal nenahraditeľnou platformou pre stretnutia významných európskych lídrov v strednej Európe. Stovky vplyvných politických, podnikateľských a akademických osobností sa zídu s cieľom angažovania sa v debatách, ktoré ovplyvňujú súčasnú európsku agendu.

Počas pôsobenia konferencie už zoznam hostí zahŕňal mená ako Gunter Verheugen, Jan Krzysztof Bielecki, Robert Fico, Enrico Letta, Maroš Šefčovič, Gordon Bajnai, Jean-Claude Piris, Lászlo Baranyay, Jorg Asmussen, Peter Kažimír, Carsten Pillath, Mateusz Szczurek, Andrej Babiš, Daniel Křetinský a mnohí ďalší.