Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Slovensko

Teraz.sk má pol roka

Spravodajský portál TASR počas šiestich mesiacov navštívilo viac ako 800 000 unikátnych návštevníkov

Bratislava 7. septembra (TERAZ.sk) - Spravodajský portál TASR Teraz.sk má už pol roka. Počas šiestich mesiacov portál navštívilo 829 300 unikátnych návštevníkov, ktorí si pozreli spolu viac ako 7,5 milióna stránok. Teraz.sk odvysielal viac ako 21 300 správ, vyše 3700 videospráv a tisíc fotogalérií v sekcií Fotodenník.

Spravodajský portál TASR Teraz.sk je verejnosti prístupný od 7. marca 2012. Širokej verejnosti sprístupňuje spravodajstvo národnej a verejnoprávnej tlačovej agentúry, vrátane fotografii a videí tak, aby pokryl rastúci dopyt po aktuálnych informáciách. „Projekt Teraz.sk je ďalším posilnením služieb pre verejnosť, ktoré Tlačová agentúra Slovenskej republiky prináša,“ uviedol generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník.

Teraz.sk si návštevníci môžu pozerať nielen cez počítače, ale aj cez mobilné zariadenia. Začiatkom leta TASR sprístupnila aj bezplatné mobilné spravodajské aplikácie Teraz.sk pre smartfóny s operačnými systémami iOS a Android. Aplikácie si stiahlo takmer 20 000 používateľov a viac ako štvrtina z nich ich denne využíva.

Portál Teraz.sk dáva priestor okrem najaktuálnejšieho agentúrneho spravodajstva TASR aj stovkám žiakov a študentov našich škôl v sekcií Zo škôl, kde publikuje správy zo Školského servisu TASR o dianí na školách či situácií v školstve.
O obľúbenosti portálu svedčí aj fakt, že na sociálnej sieti Facebook získal portál Teraz.sk počas polroka viac ako 10 500 fanúšikov a ich počet neustále rastie.