Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Slovensko

Portály Teraz.sk navštívilo v januári rekordných 650.000 návštevníkov

Foto: Teraz.sk

Skupina portálov Tlačovej agentúry Slovenskej republiky, Teraz.sk, TABLET.TV, Webmagazín, Školský servis a Útulkovo dosiahla za pol roka nárast o 300.000 návštevníkov mesačne.

Bratislava 3. februára (Teraz.sk) – Skupina portálov Tlačovej agentúry Slovenskej republiky, Teraz.sk, TABLET.TV, Webmagazín, Školský servis a Útulkovo dosiahla v januári 2015 zatiaľ najvyšší počet návštevníkov stránky vo svojej histórii, podľa údajov AIM 649.762.

Pre porovnanie, ešte pred polrokom, v júni 2014, mali stránky podľa AIM 347.984 návštevníkov, čo znamená nárast o viac ako 301.778, v percentuálnom vyjadrení na 187,7 percenta z pôvodnej hodnoty.

Po prvýkrát sa nám mimoriadne vysoké číslo podarilo dosiahnuť v novembri minulého roka, kedy sme spomedzi všetkých webov slovenského internetu najefektívnejšie informovali o dianí počas komunálnych volieb. Naše stránky vtedy v priebehu jediného mesiaca získali 640.919 návštevníkov.

V tomto roku sme si dali za cieľ potvrdiť výsledok z novembra 2014 aj v počas bežného mesiaca a už v priebehu januára sme ho prekonali. Celý kolektív Teraz.sk je vám, našim čitateľom, za to nesmierne vďačný.

Foto: Tablet.tv

Nielen, že navštevujete naše stránky v čoraz vyššom počte, čítate si správy, pozeráte nové televízne reportáže TABLET.TV, ale posielate nám aj svoje vlastné tipy, fotografie, či videá. Vďaka tomu dokážeme dianie na Slovensku prezentovať omnoho zaujímavejšie a pestrejšie. Komunikujeme spolu aj na sociálnych sieťach, facebooku, twitteri a najnovšie aj na instagrame.

Foto: Webmagazin.sk

Foto: Utulkovo.sk


Vo februári predstavíme nový portál, ktorý vám vďaka spolupráci s renomovaným partnerom prinesie nové možnosti pri uplatnení sa na pracovnom trhu, hľadaní brigády či zamestnania.

Ešte v priebehu tohto mesiaca sa chceme s vyššou intenzitou pustiť do televíznej práce v TABLET.TV, ponúknuť nové tipy formátov a zdokonaliť tie, ktoré už bežia. V roku 2015 pripravujeme ďalšie výrazné inovácie, od nových portálov až po zvýšenie interaktivity a kontaktu s čitateľmi. Veríme, že ak nám udržíte svoju priazeň, budú úspešné.

Foto: skolskyservis.sk