Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Slovensko

Rybníček podľa exit pollu vyhral, verí, že bude opäť primátorom

Kandidát na primátora Trenčína vo Voľbách do orgánov samosprávy obcí 2014 Richard Rybníček (vpravo) prijíma gratulácie od manželky Lucie vo svojom volebnom štábe po zverejnení predbežných výsledkov podľa exit pollu v Trenčíne 15. novembra 2014. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Trenčiansky primátor Richard Rybníček prežíva povolebnú noc oveľa pokojnejšie ako pre štyrmi rokmi. So svojím volebným štábom a priateľmi čaká na výsledky volieb v jednej z reštaurácií v Trenčíne.

Trenčín 15. novembra (TASR) - Trenčiansky primátor Richard Rybníček prežíva povolebnú noc oveľa pokojnejšie ako pre štyrmi rokmi. Spolu so svojím volebným štábom a priateľmi čaká na výsledky volieb v jednej z reštaurácií v Trenčíne. Je presvedčený, že primátorské voľby vyhral.

„Ukazuje sa, že výsledok exit pollu, podľa ktorého som mal 58 percent, je tak veľký, že som presvedčený o tom, že nič zásadné by sa už v tejto chvíli nemalo stať. Z toho, čo som sa dopočul, rozdiely v hlasoch v jednotlivých okrskoch po celom meste sú v môj prospech rádovo v stovkách hlasov. Náskok môže byť naozaj veľký,“ skonštatoval Rybníček.

Ako dodal, občania mu dali dôveru a silný mandát na to, aby rozbehnuté veci dokončil. „Je to pre mňa obrovský záväzok, môžeme však plynule pokračovať v práci, nemusíme sa trápiť, pretože vieme, v akom stave je mesto. Som tak trochu dojatý, ten mandát je silný a podpora zaväzujúca,“ uzavrel.