Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

VIDEO: Policajné komando zasahovalo u údajnej tlmočníčky M. Kočnera

V rodinnom dome na Okružnej ulici na Leteckom poli v Komárne zasahovalo v piatok 28. septembra 2018 elitné policajné Lynx Commando u 44-ročnej Aleny. Táto žena podľa nepotvrdených informácií tlmočila z taliančiny podnikateľovi Marianovi Kočnerovi. Foto: TASR - Ladislav Vallach

Policajti v civile celé popoludnie vynášali z domu predmety.

Komárno 28. septembra (TASR) – V dome na Okružnej ulici na Leteckom poli v Komárne zasiahlo v piatok elitné policajné Lynx Commando u 44-ročnej Aleny. Podľa nepotvrdených informácií tlmočila z taliančiny podnikateľovi Marianovi Kočnerovi.

Podľa svedkov z ulice sa ráno objavili civilné vozidlá s evidenčnými číslami rôznych okresov a parkovali s naštartovanými motormi. Neskôr zmizli a okolo poludnia sa objavilo ozbrojené komando. Policajti v civile celé popoludnie vynášali z domu predmety.



"Len to sme videli, že sa vozí na drahých autách," uviedla o žene jedna zo susediek, ktorá však o nej nič bližšie nevedela. Povedala, že zásah s množstvom civilných vozidiel sa začal zhruba o 11.00 h. "Ja som vynášala smeti a videla som tu plno vozidiel a kukláčov," dodala s tým, že žiadny vrtuľník nezasahoval.

Na dome, v ktorom býva, podľa susedy nie sú žiadne tabule, ktoré by naznačovali, že tam pôsobí tlmočnícka firma.



Ženu komando odviezlo krátko po 18.30 h. Kolónu civilných vozidiel komanda sprevádzalo jedno policajné auto. Novinárom mimo záznam ľudia z ulice povedali, že to bola konfliktná osoba, ktorá bola dlho zadlžená, potom zrazu začala striedať drahé vozidlá.

Policajná akcia sa podľa medializovaných informácií konala pravdepodobne v súvislosti s prípadom vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej.