Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Slovensko

Vlakom so zľavou na Národný výstup na Kriváň

Kriváň Foto: TASR/Adriána Antošková

Po opečiatkovaní spiatočného lístka organizátorom majú cestujúci nárok na zľavu 25%.

Bratislava 14. augusta (TASR) - Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. (ZSSK) pripravila zľavu na cestovnom vo výške 25% pre všetkých, ktorí pocestujú vlakom na turistickú akciu "Národný výstup na Kriváň".

Cestovný lístok na cestu späť platí len po opečiatkovaní platného spiatočného cestovného lístka pečiatkou organizátora podujatia.

Účastníci "Národného výstupu na Kriváň" si môžu zakúpiť spiatočný cestovný lístok s 25 % zľavou z akejkoľvek železničnej stanice na Slovensku s výberom do železničnej stanice Liptovský Mikuláš alebo Štrba.

Zľava platí len v rámci vnútroštátnej prepravy v 2. vozňovej triede vo všetkých vlakoch osobnej dopravy, okrem vlakov kategórie InterCity a na trati RegioJet (Komárno – Dunajská Streda – Bratislava Nové Mesto). Miestenky, lôžkové a ležadlové lístky si účastníci platia v plnej výške.

Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom získajú cestujúci na čísle Kontaktného centra 18 188, pri volaniach zo zahraničia +421 2448 58 188, ktoré má nepretržitú prevádzku, v zákazníckych centrách ZSSK, v osobných pokladniciach ZSSK, na emailovej adrese: info@slovakrail.sk alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk.