Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

V súvislosti s vyšetrovaním vraždy ženy čelí obvineniu 35-ročný muž

Foto: Ilustračné foto: TASR/Radovan Stoklasa

Policajti v priebehu uplynulých hodín intenzívne pracovali na prípade nálezu tela ženy bez známok života, ktoré bolo nájdené po uhasení požiaru v jednom z bytov na Obchodnej ulici v Bratislave.

Bratislava 28. novembra (TASR) - Z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinila polícia 35-ročného muža z Holandského kráľovstva. Policajti našli obhorené telo mŕtvej ženy po požiari v byte na Obchodnej ulici v Bratislave, (26. 11.)

Gerrit Jan K. mal 25-ročnú Simonu z okresu Senica poraniť nezisteným predmetom na hlave a potom ju zapáliť. TASR o tom informoval Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

"Utrpela rozsiahle popáleniny na viacerých častiach tela, zraneniam na mieste podľahla," konštatoval. K usmrteniu ženy malo dôjsť od 2.00 h v noci do doposiaľ presne nezisteného času.

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave už spracoval podnet na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby. Obvinený na rozhodnutie sudcu v súčasnosti čaká v cele policajného zaistenia. "Mužovi hrozí trest odňatia slobody od 15 do 20 rokov," dodal Szeiff.