Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Slovensko

Národný týždeň manželstva odštartoval, pripravené sú viaceré podujatia

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Národný týždeň manželstva chce do spoločnosti vyslať signál, že na manželstve záleží. Prináša rady odborníkov zaoberajúcich sa otázkami dynamiky partnerských vzťahov.

Bratislava 12. februára (TASR) - Národný týždeň manželstva (NTM) spája jednotlivcov, komunity aj inštitúcie so zámerom posilniť manželstvá. V aktuálnom ročníku sa zameriava na to, ako utužiť vitalitu vo vzťahu. Začal sa v pondelok, potrvá do nedele (18. 2.). TASR o tom informoval koordinátor NTM Vladimír Sochor s tým, že v rámci týždňa sú pripravené viaceré aktivity a podujatia.

Národný týždeň manželstva chce do spoločnosti vyslať signál, že na manželstve záleží. Prináša rady odborníkov zaoberajúcich sa otázkami dynamiky partnerských vzťahov. V tomto ročníku sa zameriava na to, ako posilniť vitalitu vo vzťahu. Na webe NTM sa počas týždňa môžu ľudia každý deň zoznámiť s jedným "vitamínom" - oblasťou, na ktorej môžu partneri zapracovať, aj s praktickými tipmi.

V rámci týždňa sú pripravené viaceré aktivity. Oceňovať sa napríklad budú dlhoročné manželské páry. Informácie o rôznych spoločenských, vzdelávacích, umeleckých, duchovných či športových aktivitách sú na webe NTM. Ľudia si môžu vybrať aj z ponuky online programov.