Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Slovensko

Zadržali S. Balátovú, na ktorú bol vydaný európsky zatykač

Polícia zadržala Simonu Balátovú, ktorá bola na úteku od začiatku tohto roka. Bol na ňu vydaný európsky aj medzinárodný zatýkací rozkaz. Foto: FB Polícia Slovenskej republiky

Polícia dodala, že v spolupráci s partnerskou jednotkou v Albánsku hľadanú osobu zadržali v utorok (12. 9.) v meste Drač.

Bratislava 18. septembra (TASR) - Polícia zadržala Simonu Balátovú, ktorá bola na úteku od začiatku tohto roka. Bol na ňu vydaný európsky aj medzinárodný zatýkací rozkaz. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Zatýkací rozkaz na ženu vydali, keďže Krajský súd Žilina vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody vo výmere deviatich rokov a 4 mesiacov pre zločin skrátenia dane a poistného, sčasti v štádiu pokusu, a zločin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny.

Polícia dodala, že v spolupráci s partnerskou jednotkou v Albánsku hľadanú osobu zadržali v utorok (12. 9.) v meste Drač. "V súčasnej dobe prebieha konanie s cieľom jej extradície na Slovensko," dodala polícia.