Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Slovensko

Štartuje stránka Zamestnajsa.teraz.sk s tisíckou pracovných pozícií

Zamestnajsa.teraz.sk, KOMBO snímka. Foto: Teraz.sk

V spolupráci s portálom profesia.sk prinášame čitateľom bezplatnú pomoc pri hľadaní práce či brigády. Zamestnajsa.teraz.sk ponúka aj širokú paletu ekonomických spotrebiteľsky orientovaných správ.

Bratislava 5. marca (Teraz.sk) – Nové možnosti pre čitateľov portálov TASR zo skupiny Teraz.sk prináša nová stránka orientovaná na informácie o trhu práce, pracovné ponuky a ekonomické spotrebiteľsky orientované správy.

Portál Zamestnajsa.teraz.sk spúšťame práve dnes, dostanete sa naň cez banner pod hlavnými správami na Teraz.sk, alebo prostredníctvom menu na stránke.

V spolupráci s renomovaným partnerom, portálom Profesia.sk vám prinášame možnosť hľadať nové zamestnanie alebo brigádu v ponuke cca. tisíc pracovných pozícií. Čitateľ môže svoje požiadavky vopred definovať a systém mu podľa nich vyselektuje ponuku zodpovedajúcich voľných miest, alebo ich prechádzať v zozname v abecednom poradí.

Systém vyhľadávania práce sme realizovali v spolupráci s firmou Webikon a samotnú stránku vlastnými kapacitami.

Prostredníctvom troch sekcií, „Zo života“, „Ekonomika“ a „Trh práce“ budeme čitateľom Zamestnajsa.teraz.sk ponúkať najnovšie správy TASR z oblasti spotrebiteľsky orientovanej ekonomiky, vývoja na trhu práce ale aj praktické informácie určené pre zamestnancov a zamestnávateľov.

Zamestnajsa.teraz.sk, sekcie.
Foto: Teraz.sk


Ide o ďalší z webov, ktorý TASR prevádzkuje vo verejnom záujme a jeho pridanou hodnotou sú okrem ponuky práce verejne prístupné agentúrne správy zamerané na trh práce a spotrebiteľsky orientovanú ekonomiku.

Cieľom je poskytnúť čitateľom okrem samotných pracovných ponúk čo najširšie spektrum informácií, ktoré im môžu pomôcť pri orientácii na pracovnom trhu.

Záujem čitateľov o portály TASR naďalej rastie. Skupina portálov TASR,Teraz.sk, TABLET.TV, Webmagazín, Školský servis a Útulkovo vo februári dosiahla už druhý historický rekord v návštevnosti v tomto roku a zároveň tretí za posledné štyri mesiace. Podľa oficiálneho rebríčka AIM zaznamenali portály vo februári 887.847 návštevníkov.

 Obdobie Počet návštevníkov
 jún 2014 347 984
 november 2014 640 919
január 2015649 762
február 2015887 847


Stránka Zamestnajsa.teraz.sk je ďalšou z inovácií, ktorými chceme poďakovať našim čitateľom za ich záujem a zároveň im ponúknuť nový zdroj informácií.