Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Slovensko

Západoslovenská televízia prerušila vysielanie, sľubuje nový návrat

Ilustračná snímka Foto: TASR

Spoločnosť ZOE MEDIA, ktorá sa nedávno stala jej vlastníkom, tvrdí, že vypla vysielanie televízie aj jej webovú stránku pre viaceré sporné právne a ekonomické dedičstvá bývalých vlastníkov média.

Bratislava 17. februára (TASR) - Regionálna Západoslovenská televízia (ZSTV) dnes prerušila svoje vysielanie. Spoločnosť ZOE MEDIA, ktorá sa nedávno stala jej vlastníkom, tvrdí, že vypla vysielanie televízie aj jej webovú stránku pre viaceré sporné právne a ekonomické dedičstvá bývalých vlastníkov média. Vrátiť sa chce pod novým názvom i logom, informoval TASR riaditeľ ZOE MEDIA Petr Komínek.

"Vzhľadom na to, že prioritou občianskeho združenia ZOE MEDIA, ako združenia, zakladajúceho si na čistote akýchkoľvek ekonomických i medziľudských vzťahov a pracujúceho na nespochybniteľných pilieroch práva, etiky a morálky, je snaha o vlastný čistý štít, rada združenia rozhodla o dočasnom vypnutí vysielania pod logom ZSTV," uviedol Komínek.

Občianske združenie podľa slov riaditeľa pokračuje v prípravách na vysielanie obdobného programu pod vlastnou značkou. Komínek vraví, že dominantné budú správy, dokumenty, diskusie k aktuálnym témam či filmom. Televízia chce tiež ponúknuť priame prenosy z kresťanských aktivít slovenských a zahraničných cirkevných zborov, napríklad nedeľné bohoslužby bez akejkoľvek väzby na konkrétnu cirkev.