Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Slovensko

Zdravotný stav postreleného Hurbanovčana je kritický

Foto: TASR/Milan Drozd

Manželka zastreleného muža, ktorú hospitalizovali so zranenou nohou, je od soboty v stabilizovanom stave a mimo ohrozenia života.

Komárno 18. júna (TASR) - Zdravotný stav syna zavraždeného Hurbanovčana, ktorého previezli po sobotňajšej (16.6.) krvavej dráme v meste do komárňanskej nemocnice s prestrelenými pľúcami, je momentálne stabilizovaný, ale naďalej kritický. Manželka zastreleného muža, ktorú hospitalizovali so zranenou nohou, je od soboty v stabilizovanom stave a mimo ohrozenia života. Uviedla pre TASR Marta Csergeová, hovorkyňa holdingu Agel, ktorý prevádzkuje nemocnicu.

Dráma v Hurbanove sa stala v sobotu, keď mestský policajt, 51-ročný Milan J. z obce Svätý Peter, sa súkromným autom Fiat Punto modrej farby doviezol pred rodinný dom na Komárňanskej ulici číslo 5. Vystúpil z auta a začal strieľať krátkou ručnou zbraňou, ktorú mal v nelegálnej držbe. Usmrtil troch ľudí a ďalších dvoch zranil. O život prišiel 44-ročný muž, jeho 19-ročný syn a 24-ročný zať.

Obyvatelia Svätého Petra, odkiaľ stíhaný muž pochádza, sa teraz obávajú pomsty Rómov. Podľa obyvateľov obce sa počas víkendu a dnešného dňa vo Svätom Petre sa nič mimoriadneho neudialo.