Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Zápchy na diaľnici do Maďarska: Hromadná nehoda obmedzila dopravu

Ilustračné foto nehody na D2. Foto: TASR - KR PZ Bratislava

V tomto úseku je doprava vedená po krajnici a premávka je obmedzená. Celkovú výšku škody policajti odhadli na 40.000 eur.

Bratislava 23. augusta (TASR) - Premávka na diaľnici D2 v smere do Maďarska je momentálne riadená dopravnou políciou. Na 71,5 kilometri došlo k dopravnej nehode a momentálne tam odstraňujú jej následky.

"V tomto úseku je doprava vedená po krajnici a premávka je obmedzená," informovala TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Polícia vodičov vyzvala, aby sa riadili jej pokynmi a jazdu prispôsobili vzniknutej situácii.

K dopravnej nehode došlo predpoludním. Slovenský vodič nákladného auta mal podľa doterajšieho policajného šetrenia naraziť do pred ním jazdiaceho poľského osobného auta, následne do maďarského nákladiaka idúceho vpravo.

Celkovú výšku škody policajti odhadli na 40.000 eur. Žiaden z vodičov nepil alkohol. Šoférov nákladiakov previezli do bratislavskej nemocnice. "Okolnosti vzniku dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom šetrenia," dodala Kurucová.