Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Slovensko

ZSSK počas Svetového pohára poskytne zľavu na cestovné do L. Mikuláša

Ilustračné foto Foto: TASR/Radoslav Stoklasa

Preteky Svetového pohára žien v obrovskom slalome a slalome sa v Jasnej budú konať v sobotu a nedeľu 5. a 6. marca 2016.

Demänovská Dolina 10. februára (TASR) - V čase konania pretekov Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní v Jasnej poskytne Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) zľavu na cestovnom do Liptovského Mikuláša. Zľava sa bude vzťahovať na všetky cestovné lístky z celého Slovenska, s cieľovou stanicou Liptovský Mikuláš v dňoch 5. a 6. marca.

"Sme radi, že ako tradičný domáci železničný dopravca môžeme byť pri historicky prvom Svetovom pohári na Slovensku. Verím, že aj naším prispením môžeme uľahčiť fanúšikom z celého Slovenska prísť do Jasnej a zažiť túto skvelú atmosféru," povedal generálny riaditeľ ZSSK Pavol Gábor. Železničná spoločnosť sa tak stala oficiálnym dopravným partnerom organizačného výboru na Slovensku.

Pre návštevníkov, ktorí na Liptov pricestujú vlakom, bude zabezpečená kyvadlová doprava priamo do strediska zo susednej autobusovej stanice. "Partnerstvo so ZSSK a zvlášť ponuku, ktorú dala cestujúcim, veľmi vítame. Veríme, že pre mnohých návštevníkov Jasnej bude motiváciou, aby využili dopravu vlakom, namiesto osobného auta. Svetový pohár je predovšetkým festival zábavy a športu, zameraný najmä na mladých a vlak je z tohto pohľadu rozhodne bezpečnejšou a pohodlnejšou voľbou," apeluje na ľudí, aby odľahčili dopravnú záťaž Bohuš Hlavatý, predseda organizačného výboru Svetového pohára v Jasnej.

Preteky Svetového pohára žien v obrovskom slalome a slalome sa v Jasnej budú konať v sobotu a nedeľu 5. a 6. marca 2016. Ambasádorkou podujatia ja najúspešnejšia slovenská reprezentantka Veronika Velez–Zuzulová. Viac informácií nájdu návštevníci na www.worldcupjasna.sk.