Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

Agentúra APA zverejnila najzaujímavejšie výroky tohto roka

Grimasa Jurgena Kloppa. Foto: TASR/AP

Ja som normálny, povedal tréner Liverpoolu Jürgen Klopp.

Bratislava 20. decembra (TASR) - Najzaujímavejšie športové výroky roka 2015 podľa agentúry APA:

"Iniesta by mal byť zapísaný na zoznam svetového kultúrneho dedičstva UNESCO." Tréner FC Barcelona Luis Enrique po vynikajúcom výkone Andrésa Iniestu v novembrovom El Clasicu proti Realu Madrid, ktorý Barcelona vyhrala 4:0.

"David Alaba je náš boh. On môže hrať na desiatich postoch." Tréner Bayernu Mníchov Josep Guardiola pri hodnotení univerzálnosti rakúskeho futbalovového reprezentanta Davida Alabu.

"Samozrejme, že uspejeme, aj keď neviem akým spôsobom." Vyjadrenie trénera holandskej futbalovej reprezentácie Guusa Hiddinka v polovici kvalifikácie na EURO 2016, po ktorej mali Holanďania na svojom konte 5 bodov. Hiddink bol nakoniec v júni z funkcie odvolaný.

"Dáni ma posielali do penzie. Tak som poslal do penzie Dánsko." Zlatan Ibrahimovič, strelec dvoch gólov v baráži medzi Dánskom a Švédskom o postup na Euro 2016.

"Myslím si, že majster sveta znie lepšie ako víťaz pretekov." Odpoveď Lewisa Hamiltona na otázku či nie je trochu nervózny z toho, že Nico Rosberg vyhral posledné tri preteky.

"Keď sa pozerám na Andyho Murraya, myslím na seba. Je tu niekto kto by sa chcel oženiť?" Nemecká tenistka Andrea Petkovičová reagovala na skutočnosť, že po svadbe vyhral Andy Murray svoje prvé dva turnaje na antuke.

"Premier League, BBC a kráľovná. To sú veci, ktoré majú Briti v láske." Generálny riaditeľ Premier League Richard Sccudamore.

"Ja som normálny." Reakcia Jürgena Kloppa na prvej tlačovej konferencii ako trénera Liverpoolu v narážke na jeho trénerského kolegu Joseho Mourinha.