Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Šport

Allegri dostal pokutu 10.000 eur pre nerešpektovanie rozhodcu

Na archívnej snímke z 15. decembra 2023 tréner futbalového klubu Juventus Turín Massimiliano Allegri reaguje počas zápasu talianskej Serie A, CFC Janov - Juventus Turín v Janove. Foto: TASR - AP

Podľa vyjadrenia sudcu Allegri išiel do šatne funkcionárov protestovať najprv pokojným tónom, neskôr sa však začal správať neúctivo.

Turín 20. decembra (TASR) - Tréner futbalového klubu Juventus Turín Massimiliano Allegri dostal pokutu 10.000 eur, pretože po zápase 16. kola Serie A proti Janovu (1:1) nerešpektoval rozhodcu a jeho asistentov. Finančný trest udelil Allegrimu taliansky športový súd.

Päťdesiatšesťročného Taliana nahnevali niektoré rozhodnutia arbitrov v zápase. Podľa vyjadrenia sudcu Allegri išiel do šatne funkcionárov protestovať najprv pokojným tónom, neskôr sa však začal správať neúctivo. Incident sa údajne skončil až po tom, čo jeden z arbitrov vyzval Allegriho, aby odišiel. Juventus sa v tabuľke Serie A nachádza na druhom mieste, o štyri body za Interom Miláno. Informovala o tom agentúra AP.