Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Alonso v F1 zrejme skončil, po nehode zabudol na 20 rokov života

Na archívnej snímke španielsky jazdec F1 Fernando Alonso oslavuje na pódiu so šampanským po jeho víťazstve pretekov Veľkej ceny Číny formuly 1 na okruhu v Šanghaji 14. apríla 2013. Foto: TASR/AP Photo

Rastú obavy, že sa Fernando Alonso kvôli nehode už nikdy nevráti k Formule 1. Po nehode sa prebral do roku 1995. Zabudol na posledných 20 rokov svojho života.

Bratislava/Londýn 6. marca (Teraz.sk) - Španielske noviny El Pais informovali, že sa Fernando Alonso zobudil v nemocnici „v roku 1995“, pričom si nepamätal posledných 20 rokov svojho života.

Dvojnásobný majster sveta si podľa portálu mirror.co.uk naposledy pamätá ako sníva o tom, že sa raz stane pretekárom formuly 1. "Som Fernando, jazdím na motokárach a chcem sa stať pretekárom formuly 1," uviedol 33-ročný Fernando Alonso v nemocnici.



Ako tiež uviedol Mirror Sport, pilot Formuly 1 sa neskôr rozpamätával a domnieval sa, že stále jazdí s Ferrari, ktoré v skutočnosti vymenil už minulú sezónu. Zdroj blízke Alonsovi sa obávajú, že sa pretekár už nikdy nevráti k svojej kariére.