Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Šport

Andrej Meszároš si zranil rameno, hru nedokončil

Andrej Meszároš Foto: TASR/AP Photo

Slovenský obranca v drese Philadelphie, ktorá hrala proti Rangers, si v druhej tretine zranil rameno a musel odstúpiť.

Philadelphia 25. januára (TASR) - Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš nedohral štvrtkový duel zámorskej NHL, v ktorom jeho Philadelphia zdolala New York Rangers 2:1. Dvadsaťsedemročný rodák z Považskej Bystrice utrpel v druhej tretine zranenie ramena a musel z hry odstúpiť.

Podľa denníka Philadelphia Inquirer doplatil Meszároš na tvrdý stret s Ryanom Callahanom, po ktorom zamieril slovenský zadák na striedačku držiac si boľavé miesto. V stretnutí tak odohral len 13 minút a 13 sekúnd.

Ako informuje server philly.com, štadión opúšťal zranený bek so špeciálnou bandážou na ľavom ramene. Viac o jeho zdravotnom stave povedia výsledky vyšetrení, ktoré podľa generálneho manažéra letcov Paula Holmgrena absolvuje v piatok.

Bývalý hráč Ottawy či Tampy Bay si poranil rovnaké rameno, s ktorým v marci 2009 musel podstúpiť chirurgický zákrok a následne vynechal šesť mesiacov. Meszároš vlani podstúpil operáciu roztrhnutej achilovky, po ktorej dlho nebolo jasné, či vôbec stihne úvod sezóny. Nakoniec slovenský obranca odohral všetky štyri doterajšie zápasy Flyers.