Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Arsenal zvažuje angažovanie brazílskeho reprezentanta Bernarda

Hráči Arsenalu Londýn, ilustračné foto Foto: TASR/AP

O Bernarda, ktorý figuroval v kádri Brazílie pri nedávnom triumfe na Pohári konfederácií FIFA, prejavili interes aj ďalšie kluby - FC Chelsea, Tottenham Hotspur, FC Porto a Šachtar Doneck.

Rio de Janeiro (TASR) - Brazílsky futbalový reprezentant Bernard Anício Caldeira Duarte sa ocitol v hľadáčiku anglického klubu Arsenal Londýn. Podľa agentúry Sinchua vedenie londýnskych kanonierov momentálne zvažuje, či kúpy 20-ročného stredopoliara z klubu Atletico Mineiro za 25 miliónov eur.

Brazílsky denník O'Tempo dodal, že k uskutočneniu transferu nahrávajú dobré vzťahy medzi Bernardovým manažérom Giulianom Bertoluccim a vedení Arsenalu. O Bernarda, ktorý figuroval v kádri Brazílie pri nedávnom triumfe na Pohári konfederácií FIFA, prejavili interes aj ďalšie kluby - FC Chelsea, Tottenham Hotspur, FC Porto a Šachtar Doneck.

Samotný prestup sa však rozhodne neuskutoční pred 24. júlom, pretože vtedy je na programe odvetný finálový zápas Pohára osloboditeľov medzi Alteticom Mineiro a praguajským tímom Club Olimpia.