Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Trenčania štartujú rekonštrukciu, posledný zápas doma hrajú 1.októbra

Ilustračná snímka, hráč AS Trenčín Matúš Bero Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Potvrdenie zmien v programe ešte podlieha odsúhlasením na zasadnutí Prezídia ÚLK.

Trenčín 5. septembra (TASR) - Slovenský futbalový majster AS Trenčín oznámil, že začína s dlhoočakávanou rekonštrukciou štadióna. Tá odštartuje už počas októbra inštaláciou vyhrievania pod hlavné ihrisko spojenou s kompletnou rekonštrukciou podložky pod trávnik. Informoval o tom oficiálny klubový web.

Z toho dôvodu čakajú Trenčanov už len tri domáce zápasy na ihrisku pod hradom Matúša Čáka. To posledné je na programe 1. októbra proti 1. FC Tatran Prešov. V stretnutiach 12. kola proti MFK Zemplín Michalovce, 14. kola proti FC ViOn Zlaté Moravce a 16. kola proti DAC 1904 Dunajská Streda si AS vymení poradie zápasov a tieto stretnutia odohrá na ihriskách súperov.

Na základe záväzného nariadenia Únie ligových klubov (ÚLK) si v jednej časti sezóny môžu kluby vymeniť poradie maximálne troch zápasov a práve preto stretnutie 18. kola proti MŠK Žilina odohrá Trenčín ako domáci tím na štadióne v Žiline. Potvrdenie zmien v programe ešte podlieha odsúhlasením na zasadnutí Prezídia ÚLK.

Klub AS Trenčín zároveň oznámil, že pre rekonštrukciu trávnika dáva všetkým majiteľom permanentných vstupeniek šancu do piatka 9. septembra vrátiť celoročnú vstupenku na domáce zápasy mužstva Martina Ševelu.