Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Aubameyang reagoval na Watzkeho: Bol si prvý, čo siahol po peniazoch

Na archívnej snímke Pierre-Emerick Aubameyang strieľa gól. Foto: TASR/AP

Aubameyang odišiel do z Borssie Dormund do Arsenalu Londýn v januári 2018 za 63 miliónov eur.

Dortmund 3. októbra (TASR) - Pierre-Emerick Aubameyang označil Hansa-Joachima Watzkeho za klauna po tom, ako výkonný riaditeľ nemeckého futbalového klubu Borussia Dortmund uviedol, že za prestupom gabonského útočníka do Arsenalu Londýn boli iba peniaze.

Aubameyang odišiel do metropoly Veľkej Británie v januári 2018 za 63 miliónov eur. Watzke uviedol v nedávnom rozhovore pre Süddeutsche Zeitung, že niektorí hráči idú do klubov, ktoré nehrajú pravidelne v Lige majstrov, iba pre vysoké platy. "Aubameyang, ktorý hrá v Arsenale výborne, sa pravdepodobne poteší, keď sa pozrie na svoj bankový účet, ale každú stredu mu bude smutno, keďže Ligu majstrov sleduje len v televízii," povedal Watzke.

Tridsaťročný útočník na jeho slová zareagoval vo štvrtok na svojom účte na twitteri. "Lepšie pre teba, že nikdy nehovorím o tom, prečo som naozaj opustil Dortmund pán Watzke, si taký klaun." Aubameyang pridal aj komentár k predaju mladého francúzskeho útočníka Ousmanea Dembeleho do Barcelony za viac ako 100 miliónov eur. "Pamätám si, ako si hovoril, že nikdy nepredáme Ousmanea, potom si uvidel viac ako sto miliónov a bol si prvý, kto siahol po peniazoch... Takže prosím, nehovor nič o peniazoch!!! Nechaj ma na pokoji," dodal Aubameyang.

Dortmund sa predstavil v skupinovej fáze Ligy majstrov vo štvrtej sezóne v sérii, Arsenal je tretí rok za sebou iba v Európskej lige. Informovala agentúra dpa.