Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Austrálske médiá po víťazstve nad Slovenskom velebia Stosurovú

Na snímke Samantha Stosurová (Austrália) v odvracia loptičku Anne Karolíne Schmiedlovej (Slovensko) v tretej dvojhre 1. kola II. svetovej skupiny FED Cupu Slovensko - Austrália v Bratislave 7. februára 2016. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Ohlasy médií na víťazstvo Austrálie nad Slovenskom (3:2) v dueli 1. kola II. svetovej skupiny tenisového Pohára federácie v Bratislave.

Sydney 8. februára (TASR) - Ohlasy médií na víťazstvo Austrálie nad Slovenskom (3:2) v dueli 1. kola II. svetovej skupiny tenisového Pohára federácie v Bratislave:

AUSTRÁLIA:

Herald Sun: "Hrdinská Sam Stosurová priviedla Austráliu k triumfu nad Slovenskom znamenajúcemu postup do baráže o svetovú skupinu. Zariadila všetky tri body."

The Sydney Morning Herald: "Samantha Stosurová udržala austrálske nádeje na návrat do svetovej skupiny Pohára federácie."

Brisbane Courier abd Mail: "Stosurová s Dellacquovou v rozhodujúcej štvorhre otočili nepriaznivý vývoj a vybojovali pre Austráliu rozhodujúci tretí bod."

tennis.com.au: "Austrália po trilere zdolala Slovensko. V Bratislave žiarila Sam Stosurová, ktorá vyhrala obe dvojhry a po boku Casey Dellacquovej bodovala aj vo štvorhre."

fedcup.com: "Stosurová opäť potvrdila, že je pre Slovenky tŕňom v oku. Bývalá šampiónka US Open mala s nimi excelentnú bilanciu a po víkendovom dueli ju ešte vylepšila."