Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Šport

Barcelona a Real Madrid po asociačnom termíne s niekoľkými zraneniami

Španielsky futbalista Gavi Paez reaguje po zranení kolena počas kvalifikačného zápasu záverečného 10. kola A-skupiny ME 2024 Španielsko - Gruzínsko vo Valladolide v nedeľu 19. novembra 2023. Foto: TASR/AP

Katalánci prišli do konca sezóny o 19-ročného stredopoliara Gaviho, ktorý si roztrhol predný skrížený väz v pravom kolene a poškodil si bočný meniskus.

Barcelona 23. novembra (TASR) - Španielske futbalové kluby FC Barcelona a Real Madrid sa zrejme budú musieť vo víkendovom návrate La Ligy zaobísť bez svojich niekoľkých kľúčových hráčov. Tí sa zranili počas medzinárodnej prestávky.

Katalánci prišli do konca sezóny o 19-ročného stredopoliara Gaviho, ktorý si roztrhol predný skrížený väz v pravom kolene a poškodil si bočný meniskus. Otázny je aj štart nemeckého brankára Marca-Andreho ter Stegena, ktorý si poranil chrbát. Barcelona čaká v sobotu stretnutie na pôde Raya Vallecano.

Realu bude chýbať brazílsky útočník Vinicius Junior, ktorý si natrhol sval na ľavej nohe. Francúzsky stredopoliar Eduardo Camavinga si zas roztrhol väzy v pravom kolene. "Biely balet" čaká v nedeľu duel na trávniku Cadizu. Informovala o tom agentúra AFP.