Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Barcelona vyhodila hráča po ôsmich hodinách, na Twitteri fandil Realu

Hráči FC Barcelona, ilustračné foto Foto: TASR/AP

Na účte Sergiho Guardiolu na sociálnej sieti klub objavil dva roky starý status, ktorým 24-ročný hráč zaútočil na Barcelonu aj Katalánsko.

Barcelona 29. decembra (TASR) - Vedenie rezervy španielskeho futbalového klubu FC Barcelona v utorok vyhodilo z tímu hráča už po ôsmich hodinách od uzavretia kontraktu. Na Twitteri Sergiho Guardiolu totiž objavilo dva roky starý status, ktorým 24-ročný hráč zaútočil na Barcelonu aj Katalánsko, navyše vyjadril podporu Realu Madrid.

Guardiola pritom podpísal zmluvu s "béčkom" Barcy len v pondelok. "Klub sa rozhodol rozviazať podpísaný kontrakt po tom, čo dostal potvrdenie o tom, že hráč napísal útočný status proti Barcelone a Katalánsku," píše sa v oficiálnom vyhlásení podľa agentúry AP.

Mladý hráč, ktorý nie je v žiadnom blízkom vzťahu s koučom Bayernu Mníchov Pepom Guardiolom, neskôr k celej situácii uviedol: "Viem, že som spravil chybu. Ospravedlním sa Katalánsku aj Barcelone. Ich rozhodnutie chápem, urobil by som to isté. Chcel by som však objasniť môj status. Jeden kamarát mi vzal telefón a napísal to. Bolo to veľké nedorozumenie. Doteraz som ani len netušil, že takýto status existuje," kajal sa Guardiola.