Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Piešťanské Čajky získali chorvátsku veteránku Podrugovú

Na snímke vľavo Emilija Podrugová. Foto: TASR/Roman Hanc

Tridsaťsedemročná pivotka naposledy pôsobila vo francúzskom Toulouse. V minulosti nastupovala aj za španielsku Salamancu, poľskú Gdyniu, maďarský Pécs, či taliansku Parmu.

Piešťany 23. augusta (TASR) - Chorvátska basketbalistka Emilija Podrugová sa stala novou posilou Piešťanských Čajok. Tridsaťsedemročná pivotka naposledy pôsobila vo francúzskom Toulouse. V minulosti nastupovala aj za španielsku Salamancu, poľskú Gdyniu, maďarský Pécs, či taliansku Parmu.

"Takmer celú svoju kariéru som pôsobila v tímoch, ktoré hrajú európske pohárové súťaže a stále mám záujem hrať na najvyššej úrovni. Keď som sa dozvedela, že Čajky budú hrať kvalifikáciu Euroligy a prišla od nich ponuka, nemala som nad čím váhať. Celý klub na čele s trénerom je veľmi ambiciózny a to sa mi páči. Hoci budem v tíme najstaršia, cítim sa veľmi dobre. Našťastie som nikdy nemala vážnejšie zranenie a svojimi skúsenosťami budem chcieť pomôcť tímu a aby sa mu čo najviac darilo," citovala Podrugovú tlačová správa piešťanského klubu.