Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

V zápase hviezd Eurovia SBL povedie Rančíkov tím Slovinec Hojč

Ilustračné foto Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Slovinský kormidelník je tretí rok súčasťou slovenských paluboviek ako tréner Levických Patriotov.

Bratislava 12. decembra (TASR) - V Eurovia SBL All Star Game 2017/2018 bude hlavným trénerom tímu Radoslava Rančíka Teo Hojč, asistovať mu bude dvojica Miljan Čurovič a Peter Ivanovič.

Slovinský kormidelník je tretí rok súčasťou slovenských paluboviek ako tréner Levických Patriotov. "Cítim sa šťastný a hrdý, že si ma vybrali ako hlavného trénera Rančíkovho tímu. Mám veľký rešpekt voči Radovej kariére, jeho zápalu a nadšeniu pre hru. Mal oveľa lepších trénerov v kariére ako som ja, z tohto pohľadu mám teda extra motiváciu, že povediem jeho tím a on bude kapitánom. Som si istý, že All Star zápas bude vzrušujúcim podujatím pre fanúšikov a pre hráčov možnosť, ako si užiť trochu zábavy spojenej s basketbalom," citoval Hojča oficiálny web SBL.

Výber Tímu Sedmík povedie Srb Oliver Vidin. Eurovia SBL All Star Game je na programe v sobotu 16. decembra o 18.00 h v bratislavskej Hant aréne.

Zloženie tímov Eurovia SBL All Star Game:
Tím Rančík – Boban Tomič (MBK Rieker Com-Therm Komárno), Žarko Djurič (BK Levickí Patrioti), Igor Marič (KB Košice), Miles Bowman (MBK Rieker Com-Therm Komárno), Róbert Rožánek (PP & TV Raj Žilina), Grant Sitton (BC Prievidza), Michel-Ofik Nzege (BK 04 AC LB Spišská Nová Ves), Dávid Abrhám (VŠEMvs Karlovka Bratislava), Nemanja Barač (BK Inter Bratislava)
realizčný tím: Teo Hojč – hlavný tréner, Miljan Čurovič a Peter Ivanovič – asistenti trénera

Tím Sedmák – Aleksandar Vlahovič (BK Inter Bratislava), Milan Žiak (BK Levickí Patrioti), Saša Avramovič (Iskra Svit), Dalibor Hlivák (VŠEMvs Karlovka Bratislava), Brandon Holcomb (PP & TV Raj Žilina), Ryan Martin (BC Prievidza), Adam Antoni (BK 04 AC LB Spišská Nová Ves), Marcus Tyus (MBK Handlová), Svetozar Stamenkovič (KB Košice)
realizačný tím: Oliver Vidin – hlavný tréner, Michal Madzin a Ryan Pannone – asistenti trénera