Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 23. máj 2024Meniny má Želmíra
< sekcia Šport

Bayern trápi početná maródka, zranili sa Gnabry, Sane, Musiala aj Kane

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Gnabrymu v piatok lekári diagnostikovali natrhnutý sval v ľavom stehne.

Mníchov 11. mája (TASR) - Futbalistov Bayernu Mníchov trápia po vypadnutí v semifinále Ligy majstrov s Realom Madrid početné zdravotné problémy. Tréner Thomas Tuchel zrejme nebude môcť počítať do konca sezóny s nemeckým krídelníkom Sergom Gnabrym, zostávajúce dve stretnutia podľa nemeckého kouča vynechajú aj Leroy Sane a Jamal Musiala.

Gnabrymu v piatok lekári diagnostikovali natrhnutý sval v ľavom stehne. "Nemyslím si, že Saneho uvidíme na ihrisku v záverečných dvoch dueloch. Momentálne opäť podstupuje liečbu bolesti. Musiala nám tiež signalizoval, že má problémy. Jeho koleno je veľmi bolestivé. Nie je možné, aby zajtra nastúpil a pravdepodobne ani v poslednom zápase," povedal Tuchel, ktorému nebude k dispozícii v nedeľu proti Wolfsburgu ani kanonier Harry Kane.

Pre Tuchela budú stretnutia s Wolfsburgom a Hoffenheimom posledné na lavičke Bavorov, keďže už vo februári sa s klubom dohodol, že po konci sezóny vo funkcii skončí. "Dám si načas. Neuskutočnili sa žiadne rokovania s inými klubmi," poznamenal Tuchel v súvislosti so svojou trénerskou budúcnosťou.