Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Šport

Beckham nastúpi v stredu v základnej zostave

David Beckham Foto: TASR/AP Photo

Beckham absolvoval debut na novom pôsobisku v nedeľňajšom šlágri 26. kola Ligue 1, keď do hry zasiahol v 76. minúte súboja s Marseille.

Paríž 26. februára (TASR) - Anglický futbalista David Beckham nastúpi v stredajšom osemfinále Francúzskeho pohára proti Olympique Marseille premiérovo v základnej zostave Paríža St. Germain. Na utorňajšej predzápasovej tlačovej konferencii to uviedol kouč parížskeho tímu Carlo Ancelotti.

Beckham absolvoval debut na novom pôsobisku v nedeľňajšom šlágri 26. kola Ligue 1, keď do hry zasiahol v 76. minúte súboja s Marseille. Aj on mal zásluhu na víťazstve PSG v pomere 2:0, po ktorom si tím z hlavného mesta udržal trojbodový odstup na čele tabuľky pred Lyonom a už o osem bodov unikol Marseille.

Už o tri dni neskôr si v Parku princov zahrá 37-ročný bývalý kapitán Albiónu opäť proti tomu istému súperovi. S tým rozdielom, že tentoraz bude figurovať v základnej jedenástke. "Je vo veľmi dobrej kondícii. David má dostatok skúseností a kvalitu na to, aby nám zajtra pomohol vyhrať. Môže hrať celých 90 minút," povedal Ancelotti s tým, že úlohou Beckhama bude nahradiť mladého Taliana Marca Verrattiho, ktorý si odpykáva trest.