Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Cez víkend vyvrcholí slovenská bedmintonová extraliga družstiev

Ilustračná snímka Foto: TASR/AP

Favoritom na obhajobu zlata v Motip Dupli Extralige powered by Yonex je v športovej hale M-ŠPORT na Ostrove Betpres Košice.

Bratislava 4. marca (TASR) - Cez víkend sa v Trenčíne rozhodne o slovenskom majstrovskom titule v bedmintonovej extralige družstiev. Favoritom na obhajobu zlata v Motip Dupli Extralige powered by Yonex je v športovej hale M-ŠPORT na Ostrove Betpres Košice.

Betpres získal posledné štyri tituly a bude útočiť na piate víťazstvo v rade. Opierať sa bude najmä o body od poľského reprezentanta Michala Rogalskeho, ktorý je 103. hráčom sveta. Betpres ako líder tabuľky má pred jeho najväčším rivalom bratislavskými Spojmi náskok dvoch bodov. Spoje vsadili na 72. hráča sveta Poliaka Adriana Dziolka. V ich radoch však majú aj skúsených hráčov Mariána Šulka a Michala Matejku.

"Pre Betpres by snáď priebežná tabuľka ani nemohla vyzerať lepšie. Sme jediný tím s 'čistým štítom' v tohtoročnej slovenskej extralige. Samozrejme sa pokúsime o udržanie si postavenia bez prehier a remíz. Máme silný tím a veríme, že nám cestu za titulom nemôže nikto prekaziť, avšak aj tu platí 'Nikdy nehovor nikdy' a nič nie je definitívne," citovala oficiálna webová stránka Slovenského zväzu bedmintonu Milana Dratvu z Betpres Košice.

program:

sobota:
Betpres Košice - Lokomotíva Košice
Spoje Bratislava - KPŠ Košice
Betpres Košice - KPŠ Košice
Spoje Bratislava - CEVA Trenčín
Betpres Košice - CEVA Trenčín
Lokomotíva Košice - KPŠ Košice

nedeľa:
Spoje Bratislava - Lokomotíva Košice
CEVA Trenčín - KPŠ Košice
Betpres Košice - Spoje Bratislava
Lokomotíva Košice - CEVA Trenčín