Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Šport

Biatlonistka Paulína Bátovská Fialková porodila ako tisíca mamička

Na archívnej snímke slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková počas galavečera, na ktorom si prevzala ocenenie Kráľovná biatlonovej stopy 2022/2023 v Banskej Bystrici. Foto: TASR - Ján Krošlák

Naša úspešná olympionička sa stala mamičkou 24. decembra.

Banská Bystrica 28. decembra (TASR) - Známa slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková bola tisícou mamičkou, ktorá v tomto roku porodila v Rooseveltovej nemocnici v Banskej Bystrici. Dcéru Romanku priviedla na svet na Štedrý deň. Informovala o tom vo štvrtok nemocnica na sociálnej sieti a pripojila aj fotografie šťastných rodičov.

"Naša úspešná olympionička sa 24. decembra stala mamičkou. Romanka prišla na svet v tento magický deň dopoludnia v našej pôrodnici. Pod stromčekom si tak tento rok športovci Paulína a Miloš ´našli´ ten najcennejší a najkrajší darček," uviedla nemocnica, ktorú teší, že si pre výnimočný životný okamih vybrali práve banskobystrickú pôrodnicu.

"Rodinke Bátovských prajeme veľa zdravia, mamičke skoré zotavenie a Romanke krásny a úspešný štart do života," dodala nemocnica.