Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Bony poprel špekulácie, že z ManCity chystá návrat do Swansea

Wilfried Bony (vpravo) Foto: TASR/AP

Bony hral pri Agüerovi druhé husle už aj v minulosti. V zostave Citizens sa v Premier League objavil dvadsaťsedemkrát, z toho až v šestnástich prípadoch naskočil do stretnutia ako náhradník.

Manchester 20. januára (TASR) - Wilfried Bony poprel špekulácie britských médií o tom, že opustí Manchester City a vráti sa do bývalého klubu vo Swansea. Futbalista Pobrežia Slonoviny nedávno vyjadril sklamanie, že po návrate kanoniera Sergia Agüera do zostavy stratil miesto v základnej jedenástke.

Napriek tomu odchod z tímu anglického vicemajstra vylúčil. "Som v tomto klube šťastný. Všetky podobné špekulácie nie sú založené na pravde. Mám kontrakt s tímom, ktorý patrí k tým najlepším vo Veľkej Británii," cituje Reuters Bonyho slová.

Bony hral pri Agüerovi "druhé husle" už aj v minulosti. V zostave Citizens sa v Premier League objavil dvadsaťsedemkrát, z toho až v šestnástich prípadoch naskočil do stretnutia ako náhradník. "Nemám dôvod opustiť Manchester City. Hráme Ligu majstrov, patríme medzi top kluby sveta. Som spokojný a potešený, že tu hrám," dodal reprezentant Pobrežia Slonoviny.