Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Borčice na jar povedie Alexander Homér

Ilustračná snímka Foto: TASR/Radovan Stoklasa

S novým realizačným tímom začína Iskra zimnú prípravu 7. januára v domácich podmienkach a v pláne je aj herné sústredenie v Turecku.

Borčice 5. januára (TASR) - V jarnej časti druhej najvyššej slovenskej súťaže povedie futbalistov Iskry Borčice Alexander Homér, ktorý naposledy pôsobil ako asistent doterajšieho hlavného trénera Jozefa Majoroša. Homérovou "pravou rukou" bude Štefan Grendel, ktorý na jeseň viedol dorastencov Iskry. Informáciu priniesla oficiálna internetová stránka účastníka DOXXbet ligy.

Iskra zimuje na druhej priečke tabuľky skupiny Západ. "Tréner Majoroš mal u nás zmluvu do 31. decembra 2015. Po vzájomnej dohode sme sa rozhodli nepredlžiť spoluprácu. V mene celého klubu sa mu chcem poďakovať za prácu a dosiahnuté výsledky. V ďalšej trénerskej kariére mu prajeme veľa úspechov," vysvetlil prezident klubu Štefan Bobot a k výmene na trénerskom poste dodal: "Pred náročnou jarnou časťou sme sa rozhodli vsadiť na domácu kvalitu. Priestor dávame ambicióznej dvojici Homér - Grendel, ktorá mužstvo dokonale pozná a opiera sa pri svojej práci o výborné výsledky s mládežou," dodal Bobot.

S novým realizačným tímom začína Iskra zimnú prípravu 7. januára v domácich podmienkach a v pláne je aj herné sústredenie v Turecku.