Šport

Borčice získali brankára Pavla Bajzu

TASR, 1. marca 2016 15:31

Dvadsaťštyriročný brankár podpísal zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny.

Na archívnej snímke Pavol Bajza Foto: TASR/AP
Borčice 1. marca (TASR) - Druholigový futbalový klub Iskra Borčice sa dohodol na spolupráci s Pavol Bajzom. Dvadsaťštyriročný brankár podpísal zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny. Informoval oficiálny klubový web.

Bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska chytal v talianskej Serie A za Parmu a tiež hosťoval v tíme FC Crotone. V minulej sezóne strážil bránu slovinského klubu NK Zavrč. "Sadli sme si a s majiteľom, pánom Fabušom, sme sa rýchlo dohodli. Už som trénoval s mužstvom. Cez víkend som chytal aj druhý polčas v prípravnom zápase v Opave," prezradil Bajza. "Mal som viacero možností. Mohol som ísť aj do zahraničia, ale zvážil som všetky pre a proti a rozhodol som sa zostať doma, veď Borčice sú kúsok od Premieru."

O Borčiciach mal dostatok informácií. "Poznám tu väčšinu spoluhráčov. Sú tu vysoké ambície a stotožnil som sa s tým. Chcem pomôcť k postupu do najvyššej súťaže. Veľa ľudí si bude myslieť, že to je krok späť, ale ja si myslím opak. Som rád, že som v takom ambicióznom tíme," dodal Bajza.



Zdielať článok na FacebookPáči sa mi TERAZ.SK na facebooku
Staňte sa fanúšikom a sledujte dôležité správy priamo na FB

Viac článkov na tému:

Najnovšie články v rubrike

dnes 11:57

Fortuna liga: Slovan Bratislava podpísal profesionálnu zmluvu s Rigom
Devätnásťročný Rigo prešiel dorasteneckou kategóriou belasých, na konci predchádzajúcej sezóny hral za juniorku a v auguste 2016 ho zaradili do A-tímu.

sk
dnes 11:05

Fortuna liga: Dohrávka medzi Michalovcami a Ružomberkom bude 1. marca
Na termíne i dejisku sa zhodli oba zainteresované kluby.

sk
dnes 10:30

Šéf Ázijského výboru chce hostiť tretie zimné olympijské hry za sebou
Sapporo hostilo hry už v roku 1972 a mestskí predstavitelia uvažujú, že budú kandidovať aj na rok 2026.

sk

Najčítanejšie Šport

TERAZ výsledky zápasov





Používaním stránok TERAZ.SK súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.

Viac