Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Borčice získali brankára Pavla Bajzu

Na archívnej snímke Pavol Bajza Foto: TASR/AP

Dvadsaťštyriročný brankár podpísal zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny.

Borčice 1. marca (TASR) - Druholigový futbalový klub Iskra Borčice sa dohodol na spolupráci s Pavol Bajzom. Dvadsaťštyriročný brankár podpísal zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny. Informoval oficiálny klubový web.

Bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska chytal v talianskej Serie A za Parmu a tiež hosťoval v tíme FC Crotone. V minulej sezóne strážil bránu slovinského klubu NK Zavrč. "Sadli sme si a s majiteľom, pánom Fabušom, sme sa rýchlo dohodli. Už som trénoval s mužstvom. Cez víkend som chytal aj druhý polčas v prípravnom zápase v Opave," prezradil Bajza. "Mal som viacero možností. Mohol som ísť aj do zahraničia, ale zvážil som všetky pre a proti a rozhodol som sa zostať doma, veď Borčice sú kúsok od Premieru."

O Borčiciach mal dostatok informácií. "Poznám tu väčšinu spoluhráčov. Sú tu vysoké ambície a stotožnil som sa s tým. Chcem pomôcť k postupu do najvyššej súťaže. Veľa ľudí si bude myslieť, že to je krok späť, ale ja si myslím opak. Som rád, že som v takom ambicióznom tíme," dodal Bajza.