Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Bouchardovej v príprave na US Open pomáha legendárny Jimmy Connors

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová, archívne foto Foto: TASR/AP

Kanadská tenistka vlani postúpila do finále Wimbledonu a na Australian Open i na Roland Garros bola v semifinále dvojhry. V tejto sezóne sa však herne i výsledkovo trápi.

New York 28. augusta (TASR) - Kanadskej tenistke Eugenie Bouchardovej v príprave na US Open v New Yorku tento týždeň trénersky pomáha legendárny Američan Jimmy Connors. Obaja však zatiaľ nemajú v pláne dlhodobú spoluprácu. Informovala o tom agentúra AP.

Na archívnej snímke legendárny americký tenista Jimmy Connors
Foto: TASR/AP


Bouchardová vlani postúpila do finále Wimbledonu a na Australian Open i na Roland Garros bola v semifinále dvojhry. V tejto sezóne sa však herne i výsledkovo trápi. V pondelok v generálke na záverečný grandslamový turnaj roka na podujatí v New Havene uhrala proti Talianke Roberte Vinciovej iba jediný gem.

Z posledných 17 súťažných zápasov vyhrala Bouchardová iba tri, čo viedlo k ukončeniu spolupráce s trénerom Samom Sumykom - bývalým koučom Bielorusky Victorie Azarenkovej. Na US Open, ktorý odštartuje v pondelok, sa Kanaďanka v 1. kole ako nasadená dvadsaťpäťka stretne s domácou Alison Riskeovou.