Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Na súboj Joshua s Pulevom sa expresne predalo už 70.000 vstupeniek

Na archívnej snímke vpravo britský boxer Anthony Joshua zdolal Ukrajinca Vladimira Klička Foto: TASR/AP

Brit Joshua bude 28. októbra na Principality Stadium v Cardiffe obhajovať opasky organizácií IBF a WBA v superťažkej hmotnostnej kategórii.


Cardiff 14. septembra (TASR) - Na profesionálny boxerský súboj Anthony Joshua - Kubrat Pulev sa v expresnom čase predalo už 70.000 vstupeniek. Brit Joshua bude 28. októbra na Principality Stadium v Cardiffe obhajovať opasky organizácií IBF a WBA v superťažkej hmotnostnej kategórii a pokúsi sa o dvadsiate víťazstvo v rovnakom počte profizápasov. Doterajších devätnásť ukončil pred časovým limitom.

Duel sa stal najrýchlejšie predávaným športovým podujatím v dejinách cardiffského štadióna. "Bude to ďalší skvelý deň pre Anthonyho Joshuu na ceste medzi najväčšie hviezdy svetového boxu. Britské publikum ho neskutočne podporuje a je neodmysliteľné pri jeho úspechu. Fanúšikovia zažijú 28. októbra úžasný večer, ďakujeme im za priazeň," vyhlásil promotér Eddie Hearn pre Sky Sports.

Bulharský vyzývateľ Pulev prehral v profesionálnej kariére iba raz. V roku 2014 nestačil na Vladimira Klička, ktorý podľahol Joshuovi v apríli v londýnskom Wembley.