Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Šport

Brankára Kuciaka čaká minimálne trojmesačná pauza

Martin Kuciak Foto: TASR/Milan Kapusta

Kuciak tak nebude k dispozícii ani reprezentačnému trénerovi Jánovi Kozákovi na dvojzápas G-skupiny kvalifikácie MS 2014 s Bosnou a Hercegovinou.

Varšava 31. augusta (TASR) - Futbalový brankár Legie Varšava Dušan Kuciak sa pre zranenie kolena neobjaví na trávnikoch minimálne tri mesiace. Gólman slovenskej reprezentácie sa zranil v odvetnom zápase play off Ligy majstrov proti Steaue Bukurešť po zrážke s Federicom Piovaccarim a v piatok podstúpil artroskopiu kolena.

"Artroskopia preukázala, že zranenie chrupavky je vážnejšie, ako sme predpokladali. V prípade optimistických prognóz sa dĺžka jeho absencie odhaduje na tri mesiace, ale môže to byť aj dlhší čas. O dva týždne podstúpi ďalšie vyšetrenia, ktoré nám prezradia viac," uviedol na oficiálnom webe Legie klubový lekár Maciej Tabiszewski.

Kuciak tak nebude k dispozícii ani reprezentačnému trénerovi Jánovi Kozákovi na dvojzápas G-skupiny kvalifikácie MS 2014 s Bosnou a Hercegovinou. V nominácii ho nahradil gólman MŠK Žilina Martin Dúbravka.