Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Brook obhájil titul IBF vo welterovej váhe

Britský boxer Kell Brook sa teší po obhajobe titulu IBF vo welterovej váhe, keď zdolal kanadského vyzývateľa Kevina Biziera už v druhom kole sobotňajšieho súboja v Sheffielde 26.marca 2016. Foto: TASR/AP
Britský boxer Kell Brook (vľavo) sa teší po obhajobe titulu IBF vo welterovej váhe, keď zdolal kanadského vyzývateľa Kevina Biziera už v druhom kole sobotňajšieho súboja v Sheffielde 26.marca 2016. Foto: TASR/AP

Kanadského vyzývateľa Kevina Biziera zdolal už v druhom kole sobotňajšieho súboja.

Sheffiled 27. marca (TASR) - Britský boxer Kell Brook obhájil titul IBF vo welterovej váhe, keď zdolal kanadského vyzývateľa Kevina Biziera už v druhom kole sobotňajšieho súboja.

Brook si tak udržal sériu bez prehry, keď doteraz vyhral všetkých 36 zápasov v ringu, pričom až 25 KO. Svoj titul obhájil už tretíkrát za sebou.



Britský boxer Kell Brook a jeho partnerka Lindsey Myersová tešia po tom, čo Brook obhájil titul IBF vo welterovej váhe, keď zdolal kanadského vyzývateľa Kevina Biziera už v druhom kole sobotňajšieho súboja v Sheffielde 26.marca 2016.
Foto: TASR/AP


Britský boxer Kell Brook (uprostred) a Kanaďan Kevin Bizier počas súboja o titul IBF vo welterovej váhe v Sheffielde 26.marca 2016.
Foto: TASR/AP


Britský boxer Kell Brook (vpravo) a Kanaďan Kevin Bizier počas súboja o titul IBF vo welterovej váhe v Sheffielde 26.marca 2016.
Foto: TASR/AP